Behandling

Terapeutisk behandling

Terapeutisk behandling er relevant når vi møder situationer, vi ikke har ressourcerne til at overkomme. Det kan være situationer, der kommer udefra, men andre gange kan det være mønstre hos os selv, der gør vi gentagne gange havner i de samme problemer, men uden at vi er i stand til at handle anderledes.

Uanset din problemstilling vil du i den terapeutiske behandling blive mødt med interesse, forståelse og omsorg for det tema du kommer med. Jeg vil sammen med dig undersøge problemet som det er lige nu, hvad baggrunden er for det og hvad der er med til at opretholde det. Ud fra dette lægger vi sammen men plan for din terapeutiske behandling.

Terapeutisk behandling i dejlige lyse lokaler

Specialer 

 

Nedenfor kan du læse mere om mine specialer indenfor terapeutisk behandling.
Ønsker  du behandling til andet end mine specialer, kan du se her, hvad jeg også mere har erfaring med.

Terapeutisk ståsted

Jeg har primært ståsted i den psykodynamiske tilgang. Kort fortalt er fokus her på bevidstgørelsen af, hvilke mønstre der ligger til grund for vores måde at opleve verden og relationerne til andre mennesker på. Det giver en øget forståelse for, hvorfor vi reagerer og handler som vi gør. Med en sådan insigt følger mulighederne for at skabe de forandringer vi ønsker os. Det er min erfaring at det giver gode resultater i den terapeutiske behandling med dette ståsted.

Som specialist i psykoterapi har jeg imidlertid også kendskab til andre terapeutiske interventionsformer. Foruden min psykodynamiske hoveduddannelse, henter jeg også inspiration og redskaber i den mentaliseringsbaserede og kognitive tilgang. Det er den enkelte person og problemtikken der afgør tilgangen. Terapeutisk behandling bør altid være et samarbejde mellem behandler og klient.

Jeg har stor erfaring med terapeutisk behandling i gruppe. Gruppebehandling åbner mulighed for at udveksle og dele erfaringer med andre, opnå øget forståelse for sine relationer andre samt til at bryde med ensomhed og skam. Har du ønske om behandling i gruppe, så lad mig vide det. Aktuelt har jeg gruppe behandling af mennesker med tvangsoverspisning. Læs mere om denne terapeutiske behandling på Klinik for Ligevaegt.

Rolig atmosfære til din terapeutiske behandling

Individuel tilpasning

Afhængig af problemstillingen, kan et forløb være af kortere eller længere varighed. Nogle gange kan det give mening at inddrage andre vigtige personer fra dit liv, f.eks. kæreste, ægtefælle, venner eller forældre. Jeg tilrettelægger den enkelte terapeutiske behandling udfra, hvad der giver bedst mening, men det vil altid ske med samtykke og i samarbejde med dig.

Vil du gerne høre mere om behandling?

Ring eller skriv til mig, hvis du gerne vil vide mere om behandlingen eller hvis du vil bestille tid.