Psykolog i Herning Camilla Hersant

Søger du en psykolog i Herning? Jeg er autoriseret psykolog og specialist

 

  • Jeg er født i 1975. Gift og har to børn.
  • Psykolog fra Århus Universitet (2002).
  • Autoriseret psykolog (2007).
  • Specialist i psykoterapi (2019).
  • 15 års erfaring fra psykiatri.
  • Selvstændig Psykolog Camilla Hersant i Herning siden 2018.
  • Medlem af Dansk Psykolog Forening, og arbejder under deres love og etiske regler. Læs mere her.

Min erfaring som psykolog

 

Jeg startede min psykolog klinik i Herning i 2018. Men inden har jeg fået 15 års erfaring fra mit arbejde i psykiatrien i Region Midt. 

2010-2018 Psykolog ved Center for Spiseforstyrrelser, Region Midt i Herning. Her var mit arbejde, at undersøge og behandle alvorlige spiseforstyrrelser hos unge og voksne. Derfor er et af mine specialer i dag også spiseforstyrrelser.

2003-2010 Psykolog ved Børne-og Ungdomspsykiatrisk afsnit, Region Midt i Herning. Her bestod mit arbejde i, at undersøge, finde diagnose og give terapi til skolebørn med psykiske problemer.  Også vejledning og hjælp til forældre og netværk var en vigtig del af arbejdet.

Mit arbejde som psykolog med børn, unge, voksne og deres netværk, tæller efterhånden en del år.  Og jeg opnået solid erfaring med en lang række psykologiske problemer.
Det har givet et bredt kendskab til bla. spiseforstyrrelser, angst, depression og stress. Også til personligheds forstyrrelser, sorg, traumer, samt udviklings forstyrrelser som f.eks. autisme  og ADHD. Jeg er vant til at arbejde med pårørende. Det kan ofte både være en fordel, andre gange nødvendigt, for at behandlingen får god effekt.

Faglig udvikling og opdatering på ny viden som psykolog, er noget jeg synes er vigtigt. Således sørger jeg for at lære nyt og søgen viden løbende. F.eks. gennem uddannelse, supervision og faglige fællesskaber. Således har jeg også fungeret som supervisor for kollegaer og andre sundheds professionelle.

Hos psykolog Camilla Hersant i Herning får du høj faglighed og fokus på effekt af behandlingen.

Mine specialer

Angst

Forhindrer bekymringer dig i at fungere?

Stress

Har arbejdet taget magten og føler du dig stresset?

Spise-forstyrrelse

Styrer mad, vægt og figur alt i dit liv?

Depression

Føles tilværelsen trist og håbløs?

Min tilgang til terapi

Ofte er det et stort skridt, at skulle træffe beslutning om at tale med en psykolog. At skulle åbne sig overfor et fremmed menneske, kan være udfordrende.

Jeg ser det som en af mine vigtigste opgaver, at du kan føle tryghed og tillid, når du kommer hos mig. Det er forudsætningen for at det terapeutisk arbejde kan finde sted. Sammen skal vi nå til en større forståelse af din problemstilling. En øget forståelse af hvilke tanker, følelser, vaner, relationer og handlemønstre, der er knyttet til dit problem, kan lindre i sig selv. Samtidig er det udgangspunktet for, at der kan skabes en forandring.

Læs mere om min tilgang til terapi

Ønsker du behandling?

Ring eller skriv til mig for en uforpligtene snak om behandling.